Men uanset navn, så er de her små kager ret lækre :-) Også her i januar, hvor alting skal gå op i motion og sundhed og vægttab!! Der er 3 ingerdienser:
200 gram hakkede hasselnødder
175 gram flormelis
Ca 2 æggehvider
Hasselnødderne hakkes i en mini hakker, til alle nødder er væk (Evt af flere omgange)
Flormelis blandes i.
Æggehviderne røres i (De skal ikke piskes)
Når det hele er rørt sammen og er ensartet, sættes dejen af i små "klatter" på en bageplade med bagepapir. Jeg brugte en teske til mine :-) Jeg pyntede de små kager med en hasselnød og bagte dem i en 200 grader varm ovn til de var gyldne..vel en 12-15-18 minutter!!! De skal gerne være lidt bløde indeni,- sådan vil jeg helst have mine i hvert fald!
Jeg ved godt at de ligger i juleskålen...de er en tradition til jul hvis jeg kan få lov at bestemme!! Men havde ikke lige tid til at blogge opskriften i december....Men de er jo heller ikke helt vildt usunde...så de kan sagtens-og med god samvittighed- laves her i januar!! :-)
Jeg havde fået smidt opskriften væk og kunne først ikke finde den på nettet. Men så stødte jeg på din side. Jeg er rigtig glad,1000 gange tak. 🙂
SvarSletHvordan 0pbevarer man Bastarene ?
SvarSlet