Opskrift på chokoladefudge (mange stykker!!)
400 gram chokolade (55-60%)
1 dåse kondenseret mælk
50 gram smør
100 gram nødder (jeg brugte mandler, da det lige var det jeg havde)
Hak nødderne groft.
Bræk chokoladen i mindre stykker og put det i en skål egnet til mikroovn, sammen med smør og kondenseret mælk ca 1-2 minutter alt efter effekten på din ovn.
Rør godt rundt i skålen til det bliver ensartet og blankt. Giv det evt lidt længere i mikroovnen, hvis det hele ikke er smeltet.
Del massen i to skåle og bland de hakkede mandler i den ene portion.
Derefter hældes det i to forme på ca 20x20 cm beklædt med bagepapir.
Så skal det bare stå koldt 3-4 timer inden fudgen kan skæres i mindre, mundrette bidder :-) Opbevares i køleskabet.
Super super nemt. Jeg synes de er bedre, når de har stået natten over i køleskabet og rigtig fået lov ar "sætte" sig :-) Jeg er blevet fan af nemme snacks der lige kan laves i mikroovnen!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar