onsdag den 8. april 2015

Jordbærtærte

Til påskefrokosten var det mig der skulle sørge for kagen..(surprise!!!) Jeg lavede en lækker jordbærtærte,- den er altså bare altid et hit!!
(8-10 personer)
Bund:
250 g marcipan, revet
125 g koldt smør i terninger
2 hele æg
4 spsk. hvedemel
Endvidere:
Smør til formen (aflang på 10 x 30 cm eller en rund på 20 cm)
50 g smeltet mørk chokolade.
Fremgangsmåde:
Rør marcipanen sammen med smørret.´
Tilsæt æggene, ét ad gangen og pisk godt.
Vend melet i dejen.
Fordel dejen i den smurte form. Bag kagen i 20-25 minutter i en 175 grader varm ovn, til den er flot lysebrun.
Afkøl helt og pensl med smeltet mørk chokolade.
Flødecremen har jeg snydt med! Det er en pulvercreme jeg har lavet og så tilsat pisket fløde med lidt ekstra vaniljesukker. Ovenpå er der masser af dejlige jordbær!!! 
Lækker jordbærtærte, der,- hvis man kigger godt efter - er drysset med en smule guldstøv!! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar