søndag den 29. juli 2012

Hjemmelavede Sarah Bernard

Hjemmelavede Sarah Bernard kager smager bare SÅ meget bedre end dem fra bageren! Jeg er blevet forfalden til, at bage mine makroner selv, det giver en helt anden kage end dem man køber,- men som nu også sagtens kan bruges, hvis tiden er knap :-) Opskriften på makroner får I her:


  • 250 g mandler
  • 125 g flormelis
  • 2 æggehvider
  • 1 æg
  •  Blend mandlerne i en foodprocessor, man kan evt. smutte dem først. De skal være som groft mel til sidst.
    Bland dem med flormelis. Bland med ægget til en klistret masse.
    Pisk æggehviderne stive og fold dem lidt af gangen med mandelmassen. Sæt dejen på en bageplade med våde hænder, som giver makronerne en fin overflade. Der bliver ca 15-20 stk.

     Bages i 20 minutter ved 180 grader.
     Kan opbevares i kagedåse uden problemer.
    Opskriften på fyldet har jeg fra Karolines køkken nr.3. Jeg har fundet et link til opskriften her: http://arla.dk/opskrifter/Sarah-Bernhardt-kager/
    Denne her gang, prøvede jeg at lave nogle af kagerne med mint chokolade istedet for almindelig chokolade. Chokoladen var af mærket Premium. De blev også super gode :-)
    Kagerne kan sagtens laves dagen før de skal bruges og opbevares i køleskabet. Sørg dog for, ikke at have kraftig lugtende madvare i køleskabet, da kagerne godt kan komme til at samge lidt af det!!

    Ingen kommentarer:

    Send en kommentar