Bland dem med flormelis. Bland med ægget til en klistret masse.
Pisk æggehviderne stive og fold dem lidt af gangen med mandelmassen. Sæt dejen på en bageplade med våde hænder, som giver makronerne en fin overflade. Der bliver ca 15-20 stk.
Bages i 20 minutter ved 180 grader.
Kan opbevares i kagedåse uden problemer.
Opskriften på fyldet har jeg fra Karolines køkken nr.3. Jeg har fundet et link til opskriften her: http://arla.dk/opskrifter/Sarah-Bernhardt-kager/
Denne her gang, prøvede jeg at lave nogle af kagerne med mint chokolade istedet for almindelig chokolade. Chokoladen var af mærket Premium. De blev også super gode :-)
Kagerne kan sagtens laves dagen før de skal bruges og opbevares i køleskabet. Sørg dog for, ikke at have kraftig lugtende madvare i køleskabet, da kagerne godt kan komme til at samge lidt af det!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar