tirsdag den 19. marts 2013

Påskeæg

Påsken står for døren, så det er jo en kærkommen lejlighed til at lave hjemmelavede påskeæg :-) Fordelen ved at lave dem selv, er at man selv kan bestemme fyldet og lave farvoritterne!! ;-)
Her har jeg lavet 3 varianter: En med ren marcipan, en med marcipan og nougat og en Nødde/krokant. Hvert æg blev vejet af til 35 gram, så de blev nogenlunde ens!!
Opskriften på Nødde/krokant æg kommer her:
25 gram sukker
25 gram nougat
30-40 gram hasselnødder og mandler (eller en af delene)
Hak mandler og nødder godt.Sukker og mandler / nødder ristes på en pande. Tilsæt nougat og lad det smelte med. Køl nougat-nøddeblandingen af inden den blandes rigtig godt sammen med marcipanen.
Form massen til æg og sæt dem i køleskabet inden de overtrækkes med chokolade.
Min farvorit er helt klart ægget med Nødde/Krokant :-)
Så er det spændende at se, om de bliver spist inden påske - så må jeg jo igang igen ;-)
Rigtig god påske herfra :-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar