Forleden fandt jeg en opskrift på drømmekage, hvor der er marcipan i dejen, for ikke at gøre den tør. Den har jeg afprøvet - og den blev go! :-)
Opskrift på drømmekage:
250 g mel
50 g smør
200 g sukker
100 g marcipan
4 æg
2 dl mælk
2,5 tsk bagepulver
1 vaniljestang
Sådan gør du:
- Pisk æg, vaniljekorn og sukker til en luftig masse
- Vend mel og bagepulver i æggemassen
- Rør groftrevet marcipan i dejen
- Varm mælk og smør op i en gryde – lad det afkøle lidt og rør det forsigtigt i dejen
- Bag kagen i en springform (26 cm) ved 200 grader i 20 min. Mens kagen er i ovnen, kan du gå i gang med kokosmassen
150 g smør
100 g kokosmel
260 g mørk farin
1/2 dl mælk
Sådan gør du:
- Bring smør, kokosmel, brun farin og mælk til kogepunktet under omrøring
- Tag kagen ud af oven efter 20 minutter og fordel kokosmassen over kagen. Bag drømmekagen i yderligere 5 minutter ved 225 grader
Der er masser af dejlig kokosmasse på denne drømmekage - lige præcis som der skal være :-)
Det er slet ikke sidste gang jeg har bagt denne variant af drømmekage! Den var virkelig lækker....får helt lyst at bage den igen når jeg sidder her og ser på billederne!! ;-) Måske der snart er kage til kollegaerne igen??!!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar