onsdag den 8. januar 2014

Lækre Chokolade Scones

Så er 2014 startet og sundhed og motion er overalt ovenpå den usunde jule-og nytårsmad!!! Men jeg tænker alt med måde!! Så på en regnfyldt fridag med gang i brændeovnen tænkte jeg det ville være hyggeligt med en hjemmebagt chokoladescone. Er det en kage eller en bolle??!! Jeg kan ikke helt beslutte mig...ikke udover jeg synes de er lækre!! Men for at det ikke skulle tage overhånd med at være alt for usund bagte jeg kun en lille portion - og har endda et par stykker til fryseren ;-)
Opskriften har jeg fundet på louisesmadblog som helt sikkert er et kig værd! Jeg lavede dog kun en halv portion af den opskrift der står på siden og fik 10 scones. Næste gang vil jeg have lidt flere større stykker chokolade i :-) De blev altså rigtig gode :-) Det var også nemt, da Louise har vist billeder af hele processen.
Når jeg skal lave dem en anden gang, tror jeg også at jeg vil prøve med hvid chokolade - det kunne være godt forestiller jeg mig! :-)
De blev ligesom dem man kan købe ved bageren (bare lige den der tand bedre - ik?!!) Luftige, lidt tørre og med dejlig chokoladesmag :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar