onsdag den 2. maj 2012

Hjemmelavet is

Verdens nemmeste is!
3 hele past. æg
65 gram sukker
1/2 liter fløde.
Pisk fløden. Pisk sukker og æg og vend det forsigtigt i fløden.
Sæt formen/skålen til isen i fryseren en times tid - Så falder fyldet ikke til bunds :-)
Tilsæt selv fyld efter eget ønske. Min favorit er makroner og chokolade, men mulighederne er mange!
Det gode ved denne is er, at der bruges hele æg, hvor der i mange is opskrifter kun skal bruges æggeblommer. Så slipper man for at have resten af blommerne stående i køleskabet og aldrig få dem brugt til noget! Hele æg kan man altid bruge ;-)

1 kommentar:

  1. Hold da op hvor ser det lækkert ud, den opskrift har jeg ikke prøvet før men det skal helt sikkert prøves.. :)
    Fedt fedt.. tag også gerne et kig på min side om Ismaskiner..

    SvarSlet