Ingredienser 150 g smør
150 g sukker
3 æg str. M/L
2 spsk. kakao
150 g hvedemel
1 tsk. Bagepulver
½ dl mælk
1 brev Kagemousse med vanillesmag
1/4 fløde
Sukker
Tilberedning:
Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen sammen med kakao. Vend hvedemel, bagepulver og mælk i dejen og fordel den i en bageplade beklædt med bagepapir ca. 30 x 40 cm.
Bag kagen ved 225° C i 8-10 min, og vend den ud på et stort stykke bagepapir drysset med sukker. Træk bagepapiret af og læg et viskestykke over, mens rouladen køler af, så den ikke bliver hård; Hvis rouladen bliver hård, er den svær at rulle ;-)
Kagemousse: Bland posens indhold efter anvisning på posen og lad den stå i køleskabet 20 min.
Pisk fløden og bland vanille cremen i.
Fordel kagemoussen på rouladen. Rul forsigtigt rouladen sammen ved hjælp af bagepapiret, og læg den koldt i mindst 1 time.
Så er den klar til servering :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar