onsdag den 13. juni 2012

Fars dag...

På fars dag skulle min sukkerglade far selvfølgelig have en kage! Det blev til denne Chokolade roulade med vanille creme og friske jordbær. Den bragte lykke, og kan sagtens stå en dag i køleskabet :-) Opskriften får I her:
Ingredienser 150 g smør
150 g sukker
3 æg str. M/L
2 spsk. kakao
150 g hvedemel
1 tsk. Bagepulver
½ dl mælk
1 brev Kagemousse med vanillesmag
1/4 fløde
Sukker

Tilberedning:
Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen sammen med kakao. Vend hvedemel, bagepulver og mælk i dejen og fordel den i en bageplade beklædt med bagepapir ca. 30 x 40 cm.

Bag kagen ved 225° C i 8-10 min, og vend den ud på et stort stykke bagepapir drysset med sukker. Træk bagepapiret af og læg et viskestykke over, mens rouladen køler af, så den ikke bliver hård; Hvis rouladen bliver hård, er den svær at rulle ;-)

Kagemousse: Bland posens indhold efter anvisning på posen og lad den stå i køleskabet 20 min. 
Pisk fløden og bland vanille cremen i.
Fordel kagemoussen på rouladen. Rul forsigtigt rouladen sammen ved hjælp af bagepapiret, og læg den koldt i mindst 1 time.
Så er den klar til servering :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar